Passion Talks and Works – Linda Hammarstrand is in the house!

Vad passar bättre en dag som denna – Alla Hjärtans Dag – än att bli påmind om magin och kraften i när man har och utför något med Passion?!

En särdeles inspirerande kvinna som i mycket personifierar detta är Linda Hammarstrand. Att uppleva henne in action – t ex under en väldigt lekfull och energifylld fotosejour eller på scen då hon håller föreläsning, det är ett sprakande fyrverkeri av inspirerande pepp och klokheter! Allt hämtat ur en lång skimrande yrkes- och livserfarenhet – levererat generöst med en skärpa och samtidigt med glimten i ögat.

Linda har inte bara blivit utsedd till årets talare, hon har även 20 års erfarenhet inom kommunikation och HR. Först framgångsrikt inom Stena-sfären sedan som del av ledningsgruppen och även Director of Passion(!) inom Clarion Hotels. Idag driver hon sitt egna företag Culture Academy, som erbjuder föreläsningar och utbildningar i hur man skapar passionerade och högpresterande företagskulturer, skriver böcker och har även en pod; Passion talks.

“Passion är inget som plötsligt händer. Det är en konsekvens av att vara redo, att upptäcka nya idéer och byta perspektiv. Att aldrig ge upp, skapa nya vanor och vara noga med belöningarna.” ( citat ut Lindas bok: Passion works – tips!) Linda önskar inspirera människor att börja leda sig själva med passion och talar även varmt om vikten av att lyfta varandra och samarbeta tillsammans, både på arbetsplatsen och i övriga livet. Något som jag verkligen instämmer i och tänker hur fint det är när vi agerar just så, livet blir så mycket vackrare och färgstarkare – precis som Linda själv. Tack!