Vem är jag

Jag hjälper dig med snygga och representativa profilbilder, porträtt, reportage, varumärkes- och produktreklam. Hela presentationslösningar både i digitalform till hemsidor, tryck och displaymaterial såsom skyltar och posters. Även bröllop, barn och familjefotografering ligger mig varmt om hjärtat.

Jag fotograferar både hos er eller på önskad plats- i befintligt ljus eller med mitt portabla studioljus. På Bjurholmsgatan 20 finner ni mig i en välutrustad studio, dit ni också är välkomna. Vid interiör och lifestylefotograferingar samarbetar jag gärna med kreativa inredare/stylister. Slå mig gärna en signal eller maila, så tar vi fram ett koncept som passar just dig. Då kan jag även ge dig en skräddarsydd offert.
Jag har lång erfarenhet som fotograf och är medlem i Svenska Fotografernas Förbund. Studion finner du i hjärtat av Södermalm i Stockholm.

Glädjen och utmaningen i mötet med nya människor och miljöer, att skapa en avslappnad atmosfär och förtroende, samt lyfta er och er personlighet är det som inspirerar mig som fotograf.

Du har väl barnasinnet kvar…
presentation-hej-web
Therése

This is your Captain speaking; “Please be ready for take off, we have a Wonderful day ahead of us! ”

captaintess