Peace and Security Summit 2013 – fotoreportage

 

 

Mr Hamid Ibrahim ,President of World Veterans Federation & H.R.H Prince Carl Philp of Sweden.

Jag hade förmånen att få fotografera eventet  International Peace and Security Summit, som i år hölls i Stockholm , anordnat av SVF – Svenska Veteranförbundet Fredsbaskrarna.

Tre dagar med samtal ,föreläsningar, diskussioner och trevlig social samvaro och tillfälle att knyta nya band. Allt under parollen fred och säkerhet i vår värld- samarbete länder emellan. Det var många intressanta tal bl a ifrån Dr Hans Blixt , Prof. Jan Egeland och Mr Hamid Ibrahim , som syns ovan i bild tillsammans med vår stilige H.K.H. Prins Carl Philip. Som tillsammans med sin far H.M. Kung Carl XVI Gustaf även invigde monumentet “Restare” för svenskar i utlandstjänst på Veterandagen vid Sjöhistoriska museet på Djurgården.

www.flickr.com

www.pss13.se