10 år med BOSTHLM -fotograf Therése!

Hade besök härom dagen i fotostudion av supertrevliga 🤩 Rebecca Friis; omtyckt, proffsig och erfaren mäklare på BOSTHLM.
Hon är i väldigt gott sällskap kan fotografen intyga. Insåg just att jag följt det här härliga gänget alltsedan 2013, som nu 10 år senare växt till 70 medarbetare- vilka jag till 98% fotograferat! (Kollega hoppat in när jag varit på semester vid tillfälle 🙏 )
Är inte detta värt att Fira så säg 😃 💞 🎉 ?!

Alltså, alla dessa sköna personer har modigt (flesta personer tycker ju att det är lite utmanande att gå till fotografen) dansat loss till mina spellistor, ( eller var det mest fotografen som dansade 😆 ?!), poserat efter mina direktiv och lämnat efter sig ett glatt leende på mina läppar!

Tack hela fina gänget för förtroende och härliga möten!

Varför inte ta en kik på deras hemsida
https://www.bosthlm.se/vara-maklare

#profilfoto#proffsfoto#proffsigamäklare#portraits#businessbranding#businessphotography#highendphotography#joyfulmoments#företagsfotografering#longtermrelationships#goodtimes BOSTHLM FASTIGHETSMÄKLARE AB Fotograf Therése Särnbäck Rebecca Friis