Eventfotografering : “No more fucks to give”

En del fotouppdrag är lite extra Stjärnbeströdda. Här har vi hela härliga turné ensemblen kring ” No more fucks to give” med starkaste lysande stjärnan av dem alla i spetsen: Mia Skäringer Lazar! Blev helt “knockad” av denna kvinna och föreställning. Så modig, stark, äkta, vacker och engagerad – allvar och djup blandad med en underbar humor. Det var både skratt och tårar blandat. Extra fint att hon även uppmärksammade “Internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor och flickor” och  där även överskottet från turnémerchandise gick till UN Women.

Bifogar även en bild “behind the scenes” …eller som i det här fallet ..framför och ovan .. Det är inte var dag man som fotograf blir upphissad i en trucklift högt upp i luften – härlig känsla 🙂 !

 

Mia Skäringer Lazar -Turné ensemble 2018- No more fucks to give

photographer in action
Fotograf Therése