Är du i behov av Eventfotografering ? Jag hjälper gärna till!

Vitterhetsakademin180320_Trolle_Larsson_6071_web.ok

Jag hade nyligen äran och nöjet att åter igen få dokumentera Kungliga Vitterhets Historie och Antikvitets Akademiens årshögtid med prisutdelning i Riddarhuset i Stockholm. I bild ser vi en av pristagarna professor Mogens Trolle Larsen som emottar Gad Rausings pris ur Riksmarskalkens hand för sin framstående forskning inom assyriologi och arkeologi.

Jag fotograferar gärna både små och stora event; från födelsedagskalas med släkten till företagsevent..alltifrån kickoff med kanske en skärgårdstur till större evenemang som t ex tidigare uppdrag såsom 3 dagars Peace and Security Summit, heldagsdokumentation av firande av St.Patricks day med Irländska ambassaden, Lazarusordens årliga sammankomst, Välgörenhetsevenemang etc
Om du har något spännande på gång och behöver en fotograf; varmt välkommen att höra av dig!

/ Therése